Gezamenlijk symposium van V&VN Wetenschap in Praktijk, Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland en Rho Chi-at-large Chapter met als thema ‘Leaderschap in daily practice’.

Key Note Speakers

  • Prof.dr. Bianca Buurman (CNO): de weg naar zeggenschap over het beroep: tijd voor echte verandering! Verpleegkundig leiderschap en de agenda en ambitie voor zeggenschap en positionering. ‘Niet over ons, zonder ons.’
  • Prof.dr. Lisette Schoonhoven: Verpleegkundig leiderschap in de klinische praktijk: waar kunnen we op sturen? Klinisch leiderschap in relatie tot fundamentele zorg en de zogenoemde ‘nurse sensitive outcomes.’ Wat kunnen we beter laten en wat kunnen we vooral wel doen?

Verder

  • Lector Margreet van der Cingel en practor Desiree Bierlaagh: Leiderschap in samenwerken, alle inzet telt! Het tonen van leiderschap door het erkennen van ieders inzet, kennis en expertise in de samenwerking met elkaar in de beroepsgroep.
  • Vier parallelsessies met mondelinge presentaties en posterpitches. Het publiek heeft tijdens het symposium de gelegenheid een digitale stem uit te brengen op de gehouden mondelinge presentaties en posterpitches.

Meld je aan via de website van V&VN

Praktische informatie

Vanwege Covid-19 zal dit symposium digitaal middels een live stream plaatsvinden.
Programma: bekijk het programma
Datum: 3 december 2020
Kosten: leden € 15, niet-leden € 25, studenten mbo/hbo € 15
Bron en meer informatie: website Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland